21 Mart 2012 Çarşamba

Tarçın - Rulo Tarçın - Boru Tarçın - Çubuk Tarçın - Cinnamon

Tarçın - Rulo Tarçın - Boru Tarçın - Çubuk Tarçın - Cinnamon

Tarçın Resimleri

Tarçın Kökü Bileşimi
Eterik yağ,tarin,,tarçin aldehidi, tanen, nişasta, musilaj, kalsiyum oksalat.

Tarçın Faydaları
Stimulan özelliği taşır.

Tarçın Çayı
Hekim önerisine göre kullanılır.

Tarçın Kullanılan Kısmı
Kabuklar kullanılır.

Tarçın Ve Mutfak
Pastalara, yemeklere koku vermek için kullanılır.

Tarçın Aksi tesirleri
YÜKSEK TANSİYONLU ya yasaktır.

Tarçın Familyası
darıgiller familyasındandır.

Tarçın Diğer İsimleri
Darı-çin.

Tarçın Botanik Özellikleri
Yaprağını dökmeyen, kokulu bir ağaç olan tarçın; Asya'da yetişir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder